About Yvonne


Yvonne Renckens

 

Welkom, ik ben Yvonne Renckens, een ambitieuze, enthousiaste en lichtelijk tegendraadse ondernemer uit Arnhem. Naast alle diensten die ik voor de drukke ondernemer onder mijn hoede neem, is er natuurlijk nog meer te vertellen over mijzelf.

Reizen

Zo reis ik graag met mijn vriend in onze camper door Europa, maar ook in mijn eentje trek ik er graag op uit om steden te ontdekken. Af en toe komt de spiegelreflex camera dan uit de tas om mooie momenten vast te kunnen leggen. Verder kun je mij ter ontspanning vinden op de schietbaan…en dat is alles behalve agressie wat je daar vindt. Ik schiet namelijk met lucht, dus het valt allemaal best mee hoor, maar deze sport maakt je hoofd zo heerlijk leeg na een drukke week. Alleen ik en dat kleine stipje op de kaart tien meter verderop. Zonder volledige focus zal je namelijk niet de resultaten halen die je voor ogen hebt, iets wat ik ook meeneem in mijn bedrijf,

Sport

Op mijn 18e begon ik vanuit een bijbaan in een sportschool mijn secretariële carrière. Sindsdien heb ik grotendeels in de (top)sport gewerkt als office manager en ondersteuning van de directie. Inmiddels ben ik 35 en heb ik mijn eigen bedrijf als Virtual Sidekick, omdat ik het heerlijk vind om ondernemers te kunnen helpen om hun bedrijf te laten groeien. Het een op een contact met gepassioneerde entrepreneurs geeft mij energie die ik weer gebruik om de beste resultaten te behalen voor mijn klanten.

 

Crowdfunding

Uit de jaren dat ik een vrijwilligersorganisatie heb geleid, neem ik veel organisatorische ervaring mee. Regelmatig zette ik evenementen op om een breed publiek kennis te laten maken met de organisatie. En de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van crowdfunding. Zo heb ik meerdere ondernemers en vrijwilligers gecoacht om zelf een crowdfunding campagne op te zetten en ondersteuning geboden aan particulieren en ondernemers bij het opzetten van hun campagnes. Een prachtige vorm van marktonderzoek, marketing en financieren in één, waarbij de gunfactor een grote rol speelt, maar waar je tegelijkertijd ook een fanbase mee opbouwt voor je dienst/product.

De eigenschappen die mijn klanten het meest waarderen:

Kernwaarden

 


Razendsnelle online ondersteuning