Powervrouwen


Samen met Jacqueline van de Evenementenbakkerij organiseer ik Powervrouwen netwerk events in het midden, oosten en noorden van Nederland.

Om de bedrijven van alle ondernemende powervrouwen naar the next level te tillen, organiseren wij laagdrempelige netwerk events. Veel ondernemende vrouwen zijn geen voorstander van de traditionele netwerkborrels waarbij men zo efficient mogelijk contacten wil opdoen en tijdens het gesprek over je schouder kijken of er wellicht nog een interessanter persoon te vinden is om het visitekaartje aan te geven. De oprechte connectie die door intieme gesprekken en activiteiten ontstaan vinden wij veel belangrijker dan een minimale hoeveelheid visitekaartjes weggeven. Door het delen van ervaringen, kennis en tools kun je na afloop van elk event met een handtas vol met waardevolle informatie terugkijken op de nieuwe contacten die je hebt gelegd.

Het maakt niet uit of je starter bent of al jaren je eigen bedrijf runt. Wij geloven dat je van elke fase kan leren en anderen kan helpen met de kennis die jij hebt. Onzekerheden die je tegenkomt, waar anderen al stappen hebben gezet die jou kunnen helpen in je eigen proces. Bepaalde kennis binnen het ondernemerschap die je bij jezelf mist en per ‘toeval’ tegenkomt bij een van de deelnemers, dat zien wij niet als toeval. Er komen mensen op je pad op de momenten dat jij iets kan leren of een waardevolle samenwerking kan vormen. Maar ook inspiratie vanuit een compleet ander vakgebied waardoor jij met een andere blik naar je eigen bedrijf kan kijken.

Laagdrempelig nieuwe contacten en waardevolle kennis opdoen is ons uitgangspunt!


Razendsnelle online ondersteuning