Sidekick for…


Organisatie

organisatie

 

Focus je op je afspraak in het buitenland en laat VSY de reis, het vervoer en verblijf voor je regelen.

Meetings plannen, een workshop locatie en de bijbehorende voorzieningen, dit zijn allemaal randzaken waar jij als ondernemer je niet druk om hoeft te maken. Besteed het uit, zodat jij je op de inhoud kunt concentreren.

Maar ook het regelen van alle zaken die bij een verhuizing komen kijken kan VSY voor je overnemen, want een wijziging van bedrijfslocatie is al hectisch genoeg zonder dat je je hier druk om moet maken.

Neem contact met me op om hier samen over te sparren.


Crowdfunding

crowdfunding

Crowdfunding is niet alleen een leuke manier van financieren, maar daarnaast ook nog eens een hele slimme wijze om tegelijkertijd marktonderzoek te doen en een potentieel klantenbestand op te bouwen. Bovendien zijn de mensen of bedrijven die in jouw droom geloven een ambassadeur voor jouw product.

Maar hoe zet je een crowdfunding campagne op basis van donaties of beloningen op en welke belangrijke onderdelen zijn cruciaal voor het slagen van het plan? Welke stappen zet je na een geslaagde campagne? Samen gaan we kijken wat haalbaar is en welke weg we inslaan. Kies je er bijvoorbeeld voor om de campagne zelf op te zetten, nadat we samen een eerste opzet hebben gemaakt, waarna je zelfstandig verder kan? Of besteed je de campagne uit aan een team met de juiste tools en kennis om jouw droom in de markt te zetten?

Neem contact met me op om hier samen over te sparren.

 


Marketing

digital marketing

 

 

Wil je meer (potentiële) klanten bereiken? Social media is dan een onmisbare tool die je in kan zetten om je merk of bedrijf online zichtbaar te maken. Het dagelijks onderhouden van social media is een tijdrovende klus.  Virtual Sidekick Yvonne kan alles of een deel van je overnemen, zoals:
• Volgers en likes op social media opbouwen

• Content creëren n.a.v. jouw input en verspreiden

• Aanbiedingen en kortingen communiceren

• Foto shoots voor website en social media

• Blog artikelen voor de duurzame sector creëren en verspreiden

• Nieuwsbrieven n.a.v. jouw input opstellen en verspreiden m.b.v. Mailchimp

Neem contact met me op om hier samen over te sparren.

 


 

Secretarieel

laptop

 

 

Afspraken inplannen, het opzetten van een ledenadministratie, het uitwerken van teksten en het nabellen van debiteuren zijn voorbeelden van werkzaamheden die je als ondernemer prima kunt uitbesteden.

Maar ook het bijbestellen van kantoorartikelen, het versturen van verjaardagskaarten aan klanten of het verzorgen van een kerstpakket zijn allemaal zaken die jij als ondernemer uit handen kan geven. Hierdoor bespaar je kostbare tijd, die je aan jouw core business kunt besteden.

Neem contact met me op om hier samen over te sparren.


 


Razendsnelle online ondersteuning